Ik wil graag de online Mario spellen spelen maar ik krijg een zwart scherm.

Als je onze Mario spellen en alle andere online flash games op het internet wilt spelen dan heb je de software van Adobe flash nodig. Meestal is dit al op een pc voor ge´nstalleerd maar het kan zijn dat dit niet zo is en dan moet je deze software eenmalig zelf downloaden. Het kan natuurlijk ook zijn dat de versie van flash die jij hebt een update nodig heeft.

Wat moet je doen om aan deze software te komen? Ga eerst naar deze pagina: http://www.adobe.com/nl/products/flashplayer (kopieer de link en plak hem in je browser). Als de pagina geopend is gaat deze zelf controleren welke versie van flash je op je pc hebt staan en als er een update nodig is gaat alles automatisch. Het kan een paar minuten duren en als alles is ge´nstalleerd kun je het scherm sluiten en opnieuw proberen het spel te spelen.

Wat kost het om Spelen te spelen op supermariospellen.nl?

Het kost helemaal niets en we zullen je op onze site of via de mail nooit ergens om geld voor vragen.

Ik heb een leuk Mario spel gevonden op een andere site, kan deze ook op jullie site?

Ja dat kan! Als je een leuk spelletje hebt gevonden die je bij ons op de site wilt zien, stuur ons dan even een mailtje via de contactpagina die op deze site te vinden is. Kopieer de URL van de pagina of vertel duidelijk waar het spel te vinden is en hoe deze heet. We zullen het spel even controleren en daarna zullen we hem zo snel mogelijk op onze website zetten.

Ik wil het geluid van de super Mario spellen uitzetten, hoe moet dit?

Als je op school of op je werk aan het spelen bent wil je natuurlijk zonder geluid kunnen spelen zodat niemand anders het hoort en denkt dat je druk aan het werk bent:) Meestal zit in het spel zelf een optie om het geluid uit te zetten, kijk eens in het menu of de optie te vinden is. Je kunt natuurlijk ook gewoon het geluid van je pc uitzetten. Dit doe je door rechts onder in het scherm op het luidsprekertje te klikken en deze te dempen. En het is natuurlijk ook altijd mogelijk om gewoon de boxen uit te zetten.